søndag den 30. september 2012

Isbryder

Indlæg og video til at bryde isen.



Krigsnørden skriver om angrebet på Camp Bastion i Afghanistan.

ISAF dropper sin strategi med at træne den afghanske hær pga. de mange inside jobs, if you will. Ingen strategi længere.

Færre angreb på danskere i Helmand fremstilles som en succés, på trods af at det er fordi danskerne har trukket sig tilbage til baserne. Hvis DK trak sig helt ud, ville det være en endnu større succés.

søndag den 2. september 2012

Israel...

Obama kan godt tabe præsidentvalget, hvis Israel angriber Iran lige inden valgdagen i november, og han ikke støtter det fuldt ud (som bekendt tror mange amerikanere, at han er socialistmuslim fra KenyaIndonesienHawaii). Netanyahu og Baraks retorik giver ikke mening ellers. Jeg ved ikke, om de har en plan, men hvis de har, så må planen være at piske en stemning op.

Hvis det er sådan de tænker, så tror jeg faktisk ikke de tager fejl, men det er en meget stor risiko at løbe, når nu USA er Israels i særklasse vigtigste allierede. Men hvis de virkelig selv tror på, at Iran forvandler Israel til radioaktivt glas inden længe, så giver det mening at løbe en stor risiko.

Det sikreste væddemål i politik er, at der ingenting sker, uanset hvad folk siger i det offentlige, så lad os håbe det.

...11,3...

Flere arbejdsløse i euroland.
The 11.3 percent unemployment rate, which is up 1.2 points from a year earlier, is the highest level since the euro was formed in 1999.
I virkeligheden var arbejdsløsheden lige så høj i juni, har det vist sig, så på en måde er den ikke steget.