onsdag den 25. juli 2012

Den Blå Pest over Tyskland

Tyskland viser tegn på svaghed:
Germany’s private sector shrank in July at the fastest rate in more than three years, according to a survey that underscored the spread of the eurozone crisis to the bloc’s strongest economies and cemented the likelihood that the region has slipped into recession.
Der er ikke nogen formel grund til, at Tyskland ikke også kan trækkes ind i en økonomisk dødsspiral, hvis de begynder på de samme åndssvage nedskæringer som de svage eurolande. Uformelt regner nogle dog med, at Tyskland vil trække sig ud af euroen, hvis det kommer så vidt.

NB. Danmarks stat kan i øvrigt tage penge for at låne penge. Ikke engang fratrukket inflation, men i nominelle rater. Så de ikke-revolutionære partier i Danmark diskuterer naturligvis, hvordan man sørger for, at staten låner færre penge om ti-tyve år, i stedet for at penge for at låne penge og bruge dem på at få folk i arbejde, fordi der er ikke noget økonomisk produktivt i at lave noget, vel?

1 kommentar:


  1. Vi tilbyder personlige lån op til $ 100.000, er du på udkig efter et forretningslån og er blevet nægtet af en bank, kan vi hjælpe med lån på $ 5.000 til højst $ 100.000.lån, der kan hjælpe dig med at starte din drømmevirksomhed, Genopbygning og få din virksomhed tilbage på sporet og kan også bringe dig på en vej til en bedre økonomisk
    fremtid. På et tidspunkt kan du ansøge om et par minutter og få dine penge samme dag. Forsæt ikke! E-mail via {atlasloan83 @ gmail .com / whatsapp + 1 443 345-9339}
    Tak fordi du kontaktede os,
    Med venlig hilsen
    Md Ryan
    atlasloan83@gmail.com

    SvarSlet