torsdag den 13. oktober 2011

Det Iranske Komplot

Her.
Third Iranian nuclear scientist shot dead

Western security agencies are most likely behind the killing of an Iranian scientist in an operation that underlines the complexities of the conflict over Iran's nuclear programme, analysts say.
Og her.
One of the most sophisticated pieces of malware ever detected was probably targeting "high value" infrastructure in Iran, experts have told the BBC.

Stuxnet's complexity suggests it could only have been written by a "nation state", some researchers have claimed.
Jeg henviser til Glenn Greenwald og Patrick Cockburn ang. det med Quds og mexicanske narkobander. Poul Høi, der gerne vil beholde sit arbejde på Berlingske i disse usikre tider, skriver i dag (ikke online):
Ayatollah-styret er i uføre og desperat, hvis det har brug for at stive sin magt af ved at skabe en international konflikt. (...) Det er den eneste forklaring på en plan, som virker som et manuskript til en B-film. (...) Amerikanske analytikere var i går skeptiske. (...) Det handler i sidste ende om troværdighed. Bevisbyrden ligger måske i USA, men det gør troværdigheden også.
Forelagt et dybt utroværdigt komplot mener Høi altså, at det i sidste ende er et spørgsmål om troværdighed, og at USAs troværdighed er bedre end Irans, for det er den eneste mulige forklaring på dette uforklarligt ulogiske komplot.

0 kommentarer:

Send en kommentar