mandag den 23. april 2012

Tag hjem til EU, Thorning

Hun er simpelthen for dum.
Trods ærgrelsen over, at EU er blevet syndebukken i den økonomiske krise, holder [Barroso og Thorning] dog begge fast i, at finanspagten er den bedste løsning på unionens problemer.

Også selvom den er blevet kritiseret for sine stramme krav til medlemslandenes økonomier og manglende fokus på vækstpakker og jobskabelse.

- Budskabet er, at Europa har haft sin krise. Det har vi til dels stadig, men vi har også taget de nødvendige beslutninger for at lægge afstand til krisen. Blandt andet vores finanspagt, siger Helle Thorning-Schmidt.
Ja, hvem er det egentlig, der henviser til EU hele tiden, når der skal spares?
Finansministeren har tidligere meldt ud, at der i årene 2011-2014 formentlig skal findes besparelser for 27 milliarder kroner, hvis Danmark skal leve op til EU's krav, blandt andet fordi regeringen afviser at sætte skatterne i vejret. 
Men finanspagten! Den løste jo hele problemet ved at sende et budskab om, at Europa har haft sin krise! (det står nemlig i datid!) For der er vel ingen sammenhæng mellem fyringer og arbejdsløshed og faldende forbrug?!?
Economic fundamentals also appeared to deteriorate as purchasing managers’ indices for the 17-country eurozone showed private sector economic activity had contracted unexpectedly sharply this month, dashing official hopes of an early return to growth.
Vi sendte et budskab!

Kæft hvor er Thorning dum. Ubeskriveligt dum. Jeg ved ikke hvad der er værst: at man tror på noget pis, eller at man bevidstløst gentager noget, fordi andre har sagt det, selv om man er statsoverhoved regeringsleder. Mine tæer kan ikke krummes mere, men et sted er det uretfærdigt at skælde nogen ud for en gentagelse af en etableret idioti. Andre etablerede idiotien. Folk som Vestager og Løkke, og Merkel, Sarkozy, Trichet, OECD, IMF, BIS, Clinton, Reagan, Thatcher, Chicago-skolen, alt det pis og lort og fanden tag dem alle.

Men FUCK FUCK FUCK hvor er hun dum.

2 kommentarer:

  1. Ignacio Escolar, tidligere chefredaktør for den spanske avis Publico og en af landets mest læste bloggere, anbefaler nu sammen med Paul Krugman, at Spanien forlader euroen:

    http://www.escolar.net/MT/archives/2012/04/salir-del-euro.html

    Merkel og Thorning mfl graver euroens grav med deres stabilitetspagt.

    SvarSlet
  2. Tak for link. Teoretisk kan euroen holde, så længe ingen trækker sig ud af den, selv med statsbankerot. Spørgsmålet er, hvornår folk får nok af elendigheden, for lidt demokrati er der alligevel tilbage.

    SvarSlet