lørdag den 30. januar 2010

"Lande som Sydafrika"

Skal lige lukke damp ud. Løkke aflyser et møde med en masse diplomater, som Fogh i sin tid. Men han gør det af private grunde. Jeg tænker så, at det må være alvorligt, og fatter lidt sympati. Det viser sig så at være pga. datterens forstuvede fod.

Altså, hvad fanden. Hvad bilder han sig ind. Når man er statsminister, så prioriterer man fandeme 80 ambassadører over en banalitet som en forstuvet fod. Man har pligt til at leve op til det kæmpe ansvar, der hører til posten som statsminister, og det betyder, at personlige hensyn træder i anden række.

For at sætte prikken over i'et skider Khader og Espersen på nogle få udvalgte lande, der har den egenskab ikke at være særligt vigtige. Lande som Sydafrika. Sådan nogle lande, der brokkede sig over at blive tilsidesat under COP15. Læg to og to sammen.

Mage til arrogant kraftidioti.

1 kommentar:

  1. Og hvis han kan sætte en andenrangspolitiker som Ulla Tørnæs til at være stand-in, så kunne han sgu have sat hende til at transportere hans barn til skadestuen i stedet. Ikke fordi jeg savner empati overfor hans yngel, selv om de nok desværre bliver ligesom deres fædrende opgav, men børn får altså ikke traumer af en forvreden fod. Hvis farmand giver et ring i mobilen og siger pøj-pøj, så er det rigeligt.

    SvarSlet