lørdag den 2. februar 2008

Bush på steroider

Der er to store uoverensstemmelser mellem McCain og hans vælgere: For det første er de generelt imod Irakkrigen (side 4, nederst), og for det andet er de bekymrede for økonomien (side 2, nederst).

Godt fortalt i denne klumme i LA Times. Pat Buchanan, en ældgammel, forstokket og semi-racistisk paleokonservativ der var imod Irakkrigen fra starten af, har kaldt ham "Bush på steroider". I 2000 var han også den neokonservative klikes foretrukne, indtil de fandt ud af hvor let Bush Jr kunne manipuleres.

McCain har selv tidligere sagt, at han ikke har forstand på økonomi. Han har også i den grad dedikeret sit kandidatur til Irakkrigen, og hans støtte til Bølgen forklarer til dels hvorfor folk, der er utilfredse med Bush, stemmer på ham, men ikke hvorfor dem, der er utilfredse med krigen som helhed, gør.

De uafhængige vælgere vil derfor nemt kunne pilles fra McCain i et præsidentvalg. Demokraterne skal bare punktere myterne. Burde være nemt nok. Tilbage er der så kun den republikanske base, der hader McCain inderligt. Han burde faktisk tabe stort.

0 kommentarer:

Send en kommentar