søndag den 17. februar 2008

Sin Egen Kilde

Hvis jeg har forstået de sidste dages begivenheder korrekt, så blev tre mænd arresteret for at planlægge et drab på Kurt Westergaard uden at der er fældet dom over nogen i sagen. En af de tre, der var dansker, blev hurtigt løsladt, mens de to, der var tunesere med opholdstilladelse, blev "administrativt" udvist, hvilket vil sige uden at blive stillet for en dommer. Dette kunne lade sig gøre fordi PET sigtede dem under terrorlovgivningen. Hvorfor et planlagt politisk mord er terrorisme er ikke helt klart.

Ingen er dømt for noget.

Alligevel mener både politiet og VKO at alt er foregået som det skal. Rønn Hornbech, der rent faktisk er liberal, er lidt betænkelig ved denne totale mangel på retssikkerhed. Hun bliver straks slået på plads af sine øvrige. S udnytter hendes udtalelser til at kritisere regeringen for ikke at administrere lovene som de skal. I solidaritet genoptrykker aviserne Westergaards Muhammedtegning. "Utilpassede" unge indvandrere brænder biler af, som var det Paris. Hizb ut-Tahrir marcherer gennem gaderne. DF kræver endnu hårdere love. Venstres uægte barn Søren Pind fordobler. Pakistanske islamister brænder Dannebrog af. OIC, der bestandigt leder efter en grund til at eksistere, tager for sig af dagens ret. Civilisationskrigerne på begge sider raser.

Ingen er dømt for noget.

Så hvad skal man sige? Civilisationskrigen er sin egen kilde, og har ikke brug for næring udefra. Jeg er ikke optimist.

2 kommentarer:

  1. Sjældent har jeg taget mere fejl af min bedømmelse af en politiker end i tilfældet Søren Pind.

    Han hører jo til de mest uliberale DF´ere i det her land.

    SvarSlet
  2. Tror selv at Pind mest gør det for at komme i rampelyset, siden han blev smidt ud af Venstres inderkreds. Han har ikke så meget at miste.

    SvarSlet