torsdag den 27. marts 2008

Træk selv

Bortset fra spørgsmålet om forbud: Blandt libertarianerne kunne jeg tænke mig, at de blot anerkendte, at prostitution ikke er som ethvert andet arbejde. Det er ikke nok at sige at folk er forskellige, og at nogen kan prostituere sig selv uden videre, hvor andre ikke kan. Det er ikke nok at reducere det til et spørgsmål om færdigheder, eller væmmelse kontra frigjorthed. Det er et spørgsmål om, at man skal have en fremmed mands erigerede penis inde i sit eget kød, uden at føle noget ved det.

Hvis det skulle være så ligetil, så spørg dig selv, hvorfor du ikke selv har grebet muligheden for at tjene hurtige, gode penge.

8 kommentarer:

 1. Jeg ved ikke, hvad "libertarianer" betyder, men jeg er horekunde, så jeg svarer alligevel.

  Selvfølgelig er prostitution ikke erhverv som alle andre - det er da specielt, og det vil det også være, selv om det bliver legalisereret. Men... Og hvad så? Man kan nævne en række eksempler på erhver, der er speicelle på den eller anden måde, og som ikke alle vil kunne håndtere. Du kan fx være verdens bedste fodboldspiller, men lige lidt nytter det, hvis du ikke kan håndtere at være udsat for intens opmærksomhed fra 10000 tilskuere.

  Det her har alt at gøre med, at folk er forskellige. For mit vedkommende: Hvor skulle jeg købe noget, hvis jeg i forvejen havde så meget af det, at jeg kunne sælge af det? Prostituerede har noget, jeg ikke har, og deraf opstår handlen.

  SvarSlet
 2. Fordi det ikke er det samme, der gør folk i stand til at udføre forskellige jobs. At blokere - eller slet ikke at besidde - følelser om sex er ikke det samme som sceneskræk. Kvalitetsforskel.

  SvarSlet
 3. Og hvem har fortalt dig, at prostituerede blokerer følelser om sex)

  SvarSlet
 4. Hvem? Hvor? Er det noget, du kan indvie dine læsere i?

  SvarSlet
 5. Jeg har ikke været så tæt på ludere som du åbenbart har, så du er selvfølgelig teh authority. Ikke desto mindre: Fra medier. Udsendelser om prostituerede. Og almindelig sund fornuft. Jobbet går ud på at tage fremmed pik for penge i lange baner. Hvis man skal kunne det, skal man være uden visse psykologiske barrierer, som normalt går under ordet 'intimitet'. Vis mig en luder, som har forelsket sig i en kunde, så vil jeg vise dig en, der ikke burde være luder.

  SvarSlet
 6. @Hr Kommentar

  ThehumanStain er ikke "The authority" på hvordan luderne klarer at være meget intim med mange forskellige mænd uden at gå i stykker af det. Men han er noget tættere på end de kilder du har brugt som sandhedsvidne.

  Autoriteterne i deres eget liv er selvfølgelig luderne selv. Det er utroligt, at nogle folk tror de kan tage udgangspunkt i dem selv når de skal vurdere andres liv, som er så langt fra deres eget.

  Det er faktisk meget dumt, meget snæversynet.

  Jeg ved godt, at det er normal praksis når talen falder på prostitution.... men det gør det ikke bedre eller mere rigtigt.

  Selvom jeg ikke kan leve op til din fordom om, at ludere enten har lukket af for deres følelser eller "ikke burde være luder" så ved jeg mere om mig selv end du gør.

  Jeg er autoriteten i mit liv og jeg bør konsulteres hvis man ønsker at handle på mine vegne

  Jeg taler på mine egne vegne. 53 sexarbejdere taler på deres egne vegne her: www.sexarbejde.dk .... læs det nu og bliv lidt klogere

  SvarSlet
 7. Mine kilder er prostituerede i udsendelser og bøger om prostituerede. Kysser du dine kunder?

  SvarSlet