mandag den 9. februar 2009

Lig begraves i sindet

Et sjældent interessant indlæg om I/P i Berlingske, af en Schlomo Ben-Ami. Han skriver om europæere, der sammenligner Israel med Nazityskland - noget, der slår mig som topmålet af dårlig smag.

Det er sgu underligt. Guf for psykologer. Såfremt det ikke bare er del af devalueringen af symbolerne fra 2. Verdenskrig, som jo måtte komme på et tidspunkt.

2 kommentarer:

 1. Den snu Shlomos propaganda

  For det første får han det endnu en gang til at se ud som om jødeudryddelserne er 'europæernes skyld', uden at han selv direkte påstår det er tilfældet.

  For det andet sætter han lige en gang turbo på holocaust-myten (som modsætning til holocaust virkeligheden) og går i gang med en revisionisme der vil noget:

  "Israels kritikere dyrker faktisk en nærmest frivol banalisering, når de sammenligner den seneste konflikt i Gaza eller slaget ved Jenin i 2002 – med i alt 58 omkomne palæstinensere – med Auschwitz, hvor 30.000 jøder blev slagtet dagligt."

  Tja 30.000 jøder gange 365 dage = 10.950.000 Altså 10 millioner på blot 1 år. (Auschwitz var vist i drift en to 2-3 år)

  Det må da være helt forkert at der på mindetavlen i Auschwitz står angivet at der døde 1,5 millioner af hvilket de fleste var Jøder, og historikere i øvrigt anslår dette tal for alt for højt (1,1 er vist det accepterede tal blandt de konforme historieforskere, mens andre deriblandt nogle jødiske forskere mener at tallet er meget lavere)

  Shlomo Ben-Ami: "Europas rekord i koloniseringer fylder den ene rædselsvækkende side efter den anden i kontinentets historiebøger."

  Her fodrer Shlomo Ben-Ami igen den europæiske samvittighed, selvfølgelig uden at nævne at Jøder spillede en særdeles stor rolle ved diverse koloniseringsprojekter, og ikke mindst ved slavehandlen, der mange steder blev finansieret af Jøder, der også udgjorde en ikke ubetydelig del af slavehandlerne f.eks. i den hollandske koloni Curacao.

  "Jewish merchants played a major role in the slave trade. In fact, in all the American colonies, whether French (Martinique), British, or Dutch, Jewish merchants frequently dominated."
  Rabbi Marc Lee Raphael on Jews in the Slave Trade

  Hvis den europæiske kolonialisme skal fordømmes, så må fordømmelsen i særdeleshed også tilfalde jøderne, og når snakken går om europæernes 'fælles skyld' i 'holocaust', så er det på tide at jøderne anerkender deres del af skylden i den í starten totalt jødisk dominerede bolsjevisme, der udryddede langt flere mennesker end nazismen gjorde.

  Og så har vi endnu ikke omtalt den zionistiske andel af skylden for deportation og efterfølgende død for tusindvis af Jøder under nazistyret. Zionisternes udspekulerede udnyttelse af offerrollen indbefattede at man bevidst ofrede jøder for at opnå propagandistiske gevinster...

  Shlomo Ben-Ami er ikke kendt som nogen 'høg' i israelsk politik, men som propagandist har han lige som Herbert Pundik forstået at det tjener Israel bedst at iføre sig duefjer hvis man vil fremme zionistiske interesser i en europæisk sammenhæng.

  Men man skal ikke gøre sig nogen illusioner: om de giver den som duer eller høge, så er det eneste der interesserer disse mennesker jødiske og zionistiske interesser, resten af menneskeheden rager dem i virkeligheden en papand.

  SvarSlet
 2. Kravl tilbage under din sten, Balder.

  SvarSlet