søndag den 15. marts 2009

Worker and Parasite 2

I mine øjne burde man invadere og underlægge sig forbyde alle finanstransaktioner med skattely. Det er ikke fordi, at en finansembargo er et ubekendt koncept. Man vil måske sige, at disse lande ikke bryder nogle internationale love, og af hensyn til den internationale retsorden kan man ikke bare gå til den. Vås: Man har altid lov til ikke at handle med en nation, for det angår regler for sig selv, og dem bestemmer man selv over. Nej; jeg har altid tolket OECD-landenes tolerance over for parasitterne som udtryk for elitens og de multinationales magt - det er jo dem, der bruger skidtet til at snyde i skat.

Men der er en anelse bevægelse nu.
The pursuit of tax evaders by foreign countries will be made easier by the promises of greater co-operation by Switzerland, Austria, Luxembourg, Hong Kong, Singapore, Liechtenstein, Andorra and others. They have bowed to pressure by adopting international standards on transparency, although insisting they will continue to protect investors’ privacy.
Pres som følge af finanskrisen og Tysklands bøvl med Liechtenstein.

Jeg tror ikke på det, men ville gerne. Emnet er for kompliceret til at få folk på gaden, og politikerne vil derfor ignorere OECDs opfordringer, når den økonomiske storm har lagt sig, som de gjorde tidligere.

2 kommentarer:

  1. Snyder du i skat, hvis du vælger at købe en vare billigere i en anden butik end den, du normalt handler i?

    Hvorfor skal virksomheder betale skat af overskuddet? Lønmodtagerne betaler jo allerede.

    SvarSlet