mandag den 21. april 2008

Att.: S

Opfølger til udbrud.

S, hør nu. Hør nu.

Jeg ved godt, at I har et problem med indvandring blandt vælgerne, det var også derfor det var dumt at lave et fælles indvandringsudspil med R under valgkampens sidste dage, der gik ud på, at det for nogle skulle være nemmere at komme til landet.

Men prøv at forstå, at der er forskel på indvandringspolitik og retspolitik. Bare fordi folk herhjemme ikke vil have voldsom indvandring fra udviklingslande, betyder det ikke at de også vil have en politistat.

Det er meget ligetil: Begræns hvor mange, der kommer til landet, men behandl alle, der er her, ordentligt.

Foreslå officielle indvandringskvoter, som i USA. Også for naturaliseringer, de tæller også. Slå lyd for, at det hele foregår i det åbne, med databaser, som folk kan søge i. Så bliver folk mere trygge ved processen. Find et passende kvotetal, der kan slås op i medierne og på valgplakaterne. Og for min skyld, gerne kvoter kun for ulande. Og tøv ikke med at sige, at alle, der bor i Danmark, bliver behandlet retfærdigt og ordentligt. Så har I en indvandringspolitik. Så ved folk, hvad I står for. Så ved I også selv, hvad I står for. Det har I hårdt brug for.

0 kommentarer:

Send en kommentar