lørdag den 19. april 2008

Nattens Løftede Øjenbryn

Crooks & Liars får drevet pacifismen lidt for langt ud:
[Iran] never threatened to attack another country.
...o-kay. Hvad med "Død over USA", "Død over Israel", og "Død over Sovjetunionen"? Hvis hver morgensang i Danmark blev afsluttet med "Død over Sverige", ville svenskerne sandsynligvis opfatte det som en trussel.

Det er faktisk et problem, hvis Iran vil skaffe sig atomvåben. Ikke for os, men for regionen. Det er også derfor USA og Frankrig gør alt hvad de kan for at begrænse atomteknologiens udbredelse.

2 kommentarer:

  1. Sandt, sandt. Men faktum er stadig at Den Islamiske Republik Iran aldrig har angrebet et andet land - også selvom Petreaus og andre lader til at lide af historisk hukommelsestab, da de for nyligt udtalte at Iran angreb Irak i 1980. Så kan vi selvfølgelig diskutere direkte og indirekte støtte til proxies og så videre - men lad os lige holde fast i at det er blandt andre Sarkozy, Giuliani og diverse israelske politikere, der ikke vil udelukke (sågar nukleare) angreb på Iran - og ikke omvendt!

    SvarSlet
  2. Sagde Petraeus virkelig det? Hold da kæft...

    Faktum er også, at man ikke gør "Død over Land X" til et slogan, uden at Land X opfatter det som en trussel. Ligesom man heller ikke joker om at bombe Iran, uden at Iran opfatter det som en trussel. McCain.

    SvarSlet