søndag den 23. december 2007

Ligetil 2

Hvordan man afmonterer islamismen: Med demokrati.
"When you're out of office, you can call for all sorts of things and be a paragon of virtue. But when you're in office, it's a different story. The glitter has worn off a little bit."
Den bedste udvikling for Mellemøsten ville være at Det Muslimske Broderskab fik lov at køre Egypten i sænk. Lad dem dog.

2 kommentarer:

 1. Hmmmm...
  Jeg synes altid sammenligninger med det tredje rige er dumme, men kan nu alligevel ikke lade være engang imellem.

  Det var jo altså også det mange konservative politikere sagde om Hitler og hans parti, "lad dem dog". Det synes jeg ikke man skal lade dem, det kunne jo være de viste sig at være mindre korrumperede og inkompetente end den siddende regering, og så havde man lige pludselig et islamistisk psykopatstyre med folkelig opbakning, knap så fedt.

  SvarSlet
 2. Se på Afghanistan: Afghanerne vil ikke have talebanerne tilbage, fordi de fandt ud af hvad det gik ud på. Jeg har fuldstændig tillid til islamismens miserable regeringsførelse. Hvis Saudi-Arabien ikke havde sin olie, ville det være på niveau med Yemen. Iran er i heftigt økonomisk uføre, og styret upopulært. Taleban-Afghanistan var et stenaldersamfund. Sudan er en joke.

  Islamismen kan kun trives så længe den er i opposition, eller opfattelsen er, at den ikke har magten, f.eks. Hamas idag, eller måske Hizbollah. Den er simpelthen for dårlig en ideologi til andet.

  SvarSlet