mandag den 22. december 2008

Touché?

Raapil anmelder Erwin Neutzsky-Wulffs seneste tegneserie. Raapil siger, at den er dårlig, fordi den foregår i et "falmet og forudsigeligt 70'er-univers af anti-autoritære holdninger på autopilot".

Neutzsky-Wullf kalder derefter Raapils blog for en "højreorienteret hadeside".

Tror næppe, at Neutzsky-Wulff kunne have underbygget Raapils anmeldelse mere effektivt.

11 kommentarer:

 1. Ikke nødvendigvis. Han har det med at reagere lidt hurtigere, og springe til konklusioner, lidt hurtigere end nødvendigt. En del af hans spontane anklager ville nok ikke opstå, hvis han læste lidt mere af konteksten de steder, hvor han skælder ud.

  SvarSlet
 2. Misforstå mig ikke - der skal sandelig være plads til alle holdninger! Og det er da helt forfriskende at se nogen gå i brechen for Dansk Front.

  Hilsen Erwin

  SvarSlet
 3. Bwa ha ha ha! Du er sgu da for sød, Erwin. Med dit barrikaderede bunkersind er du da ikke til at stå for. Oh brother...

  SvarSlet
 4. Erwin, er det dig? Du har godt nok en steddatter, der boede på Nybrogårdkollegiet, ja?

  Hvorom alting er, at kalde Raapil for Dansk Front er det samme som at kalde de Radikale for Leninister/Marxister.

  Bare fordi man er uenig med nogen, behøver man ikke at kalde dem for et dumt svin.

  mvh TC

  SvarSlet
 5. En del af jeres spontane anklager ville nok ikke opstå, hvis I læste lidt mere af konteksten de steder, hvor I skælder ud.

  http://raapil.dk/?p=763

  mvh ENW

  SvarSlet
 6. ... men bare rolig - jeg tager naturligvis lige så lidt som andre normale mennesker det, jeg læser på en blog, alvorligt, jvnf.

  http://www.information.dk/169184

  SvarSlet
 7. Så er det jo godt, at den amerikanske venstrefløj heller ikke tager lukkede sind som dig alvorligt. Du må virkeligt have et fattigt åndsliv; jeg bliver helt trist ved tanken om en, der må bruge så megen energi på at se ned på andre.

  SvarSlet
 8. Det sker faktisk af og til, at man kan få folk til at vågne op. Nettet er imidlertid så inficeret af små feje kværulanter med mindreværdskomplekser på størrelse med Falster, at man skal være mere end heldig for at finde dem der. Ingemann siger det vel bedst:

  Vil dansken i verden fægte,
  men dølger åsyn og navn,
  jeg ved, hans ånd er ej ægte,
  jeg tager ham ej i favn.

  Selvfølgelig er de lige så uskadelige som min barndoms radioamatører. Der er trods alt ingen grund til at ærgre sig over, at den absolut uformående spilder sin tid.

  Og skulle der eventuelt være noget, et af disse børnehavebørn kan bidrage med, skal han nok manifestere sig i et trykt medium, der læses af andre end nabobloggeren. Fra resten skal man næppe vente anden reaktion end "du tror bare, du er så klog" og "det kan du selv være".

  God Jul

  Erwin Neutzsky-Wulff

  SvarSlet
 9. Og om intet andet, så er alle dine kritikere fascister, der bestyrer højreorienterede hadesider. Så er det jo klart de kritiserer dig!

  God jul.

  SvarSlet
 10. ENW trækker et af mine indlæg om Ungdomshuset frem, hvor satiriserer over, at man forærer ungdomshuse til særlige politiske grupper.

  Det bliver hos ENW til, at jeg støtter Dansk Front. Komisk.

  SvarSlet
 11. Fair at kalde ham politisk intolerant. Godt nyt år.

  SvarSlet