mandag den 9. juni 2008

Jeg retter i fodbold

Jeg er vist gået en smule død på det seneste, mærker ikke den brændende skolelærerlyst til at korrigere og skælde ud! Så i stedet en lille éen om fodbold.

Der er noget galt med fodbold. Der er noget galt, når Norge kan vinde over Brasilien, og Grækenland vinde EM. Der er noget galt, når en destruktiv spillestil kan vinde pokaler. Javist, national fodbold er et andet bæst end klubfodbold, hvor holdene er langt bedre sammenspillede, men selv når landsholdene spiller dårligt sammen, så burde det ikke kunne lade sig gøre at vinde ved at bruge hele holdet som målmandstilbehør. Det er i hvert fald dårligt tv.

Jeg foreslår at man laver en linie på modstanderens banehalvdel, foran hvilken offsidereglen ikke gælder. Man har vist noget lignende i ishockey. Måske også en mindre spiller på hvert hold, for at lave noget mere plads. Har ikke lyst til at se en bunke fedtspillere vinde igen i år.

1 kommentar:

  1. ideen med offside reglen er faktisk ikke en dum ide, det vil helt sikker skabe noget mere offensiv fodbold. Men syntes nu ikke der er noget galt med fodbold, det handler jo ikke om at have alle de bedste tekniske spillere, men om at have de bedste spillere om kan spille sammen. Fodbold er en holdsport og hvis samarbejdet ikke fungere vil holdets chace for at vinde helt sikkert også falde. Men offside er en underlig regl - dansk fodbolds spiller troede der var offside Syntes det er ret god nyhed

    SvarSlet