fredag den 13. juni 2008

Kun skamløst

Forleden skældte jeg ud på de dele af venstrefløjen, der i forbindelse med de forbandede tegninger blander indenrigs- og udenrigspolitik sammen. At bombningen af ambassaden skulle have noget at gøre med starthjælpen eller vores deltagelse i OEF og OIF er idiotisk, og mere end noget tegn på en typisk dansk selvfedhed, hvor folk som Vestager og Seidenfaden går ud fra at verden drejer om samme akse som Christiansborg.

Jeg bør derfor nu også bande over VKOY. Som reaktion på Vestagers udmeldinger kører de debatten over i samme idiotiske spor, men i modsat retning: Angrebet er nu blevet til et angreb på vores udenrigspolitik, og derfor dette lille demagogiske trick:
V, K, Dansk Folkeparti og Ny Alliance vedtager forslag om uændret dansk udenrigspolitik.

Det ligger fast, efter regeringspartierne, Dansk Folkeparti og Ny Alliance har vedtaget et forslag om uændret dansk udenrigspolitik under Folketingets afslutningsdebat onsdag.

Flertallets ordlyd har klar adresse til de radikales leder, Margrethe Vestager, som efter sidste uges terrorangreb mod den danske ambassade i Pakistan problematiserede Danmarks udenrigspolitik.
Forslaget var overflødigt, idet regeringen er udmærket klar over det parlamentariske flertal for indsatsen i Afghanistan. Så igen er der to muligheder:

1) VKOY tror virkeligt, at angrebet var rettet mod deltagelsen i OIF og OEF.

2) VKOY ved godt at dette drejer sig om tegningerne, men udnytter muligheden til at spille det patriotiske kort mod Vestager, for at hun skal ligne en landsforræder.

Enten skamløst dumt, eller simpelthen skamløst. Rådne tider i dansk politik.

0 kommentarer:

Send en kommentar