mandag den 29. september 2008

Endvidere

...vil jeg sige, at det næsten er morsomt, hvordan Bush/Cheney-administrationens insisteren på situationens alvor har fået den amerikanske venstrefløj til at benægte samme, et par uger efter den var godt i gang med at forudsige kapitalismens endeligt.

Troværdighed er en resource, og det...

3 kommentarer:

 1. Det kan godt være det ville være det mest fornuftige at stemme ja.

  Men jeg tror jeg som amerikaner ville have foretrukket et nej. Mest af bar arrigskab over at skulle redde griske rige menneskers røv. Me også fordi det bliver sjovt at se alle de der finans-æggehoveder gå helt i spåner.

  SvarSlet
 2. Nu har de stemt nej, og finansmarkedet er gået i panik. Arrigskaben vil føre arbejdsløshed med sig, og det vil også ramme Europa. De rige skal sgu nok klare sig alligevel, så jeg ved ikke hvor fedt det er.

  Men hvis Paulson og Bernanke ikke havde fremsat en så absurd plan til at begynde med, så havde der været større chancer for at få den igennem. Forbandede idioter.

  Nå. Lad os se om markederne skræmmer livet af kongresmedlemmerne, og får dem til at stemme ja næste gang.

  SvarSlet
 3. Kære Kammerat

  Nej, det er nok ikke så fedt. Men det er jo også svært at vide, om de mange penge overhovedet kunne have forhindret særlig meget.

  Det bliver vel nødt til at gøre ondt, når en boble brister, det kan man vel ikke bare købe sig ud af.

  Nå, mon ikke de bliver enige om noget alligevel. Indtil da kan vi jo more os over Barney Franks forklaring på, hvordan han vil forsøge at overtale de ømtålelige republikanere til at stemme ja næste gang. http://www.youtube.com/watch?v=0SE2oswT8WU

  Hilsen
  Kammerat R

  SvarSlet