tirsdag den 16. september 2008

Startskud

Så er racekrigen vist skudt i gang.

Hashmarkedet på Christiania var en slags de facto legalisering af hashhandlen, og det burde være forudset at politiets indsats ville tvinge hashhandlen ud i kamp på det frie forbrydermarked - for efterspørgslen går jo ikke væk. Men mere grundlæggende; så vil hashkrigen være en katalysator for det opsparede racehad. Og dette var også til at forudse.

Jeg har sgu ikke så meget mere at tilføje. Kløft mellem generationer, kulturer, land og by, rig og fattig, far og søn, fortid og nutid, patriarki og ligestilling. Det er ikke noget en socialrådgiver kan gøre noget ved, kun gradvis assimilering over mange generationer. Og det er det.

2 kommentarer:

 1. Er det ikke på tide at den danske hash-politik-debat bliver genoplivet?

  Den organiserede kriminalitet bliver styrket af handlen med hash og markedet har udviklet sig til en regulær krig i Københavns gader.

  http://www.youtube.com/watch?v=ff92Wc0pMyE&feature=related

  SvarSlet
 2. Ja, man må sige, at christianitterne fik ret. At rydde pusher street var en kæmpe fejl.

  Igen det her med Anders Fogh og hans åndssvage principper. Hvis man havde kunnet fortsætte praksissen med at se mere eller mindre gennem hashhandelen på Christiania, så ville det måske se lidt bedre ud nu.

  Men på den anden side tror jeg bandekrigen ville komme uanset hvad, hashmarkedet har bare været med til at fremskynde og intensivere den.

  SvarSlet