torsdag den 20. november 2008

Dagens wanker

Connie Hedegaard er stor i slaget:
Det kan godt være, at Barack Obama lægger op til, at USA skal være blandt de førende lande i kampen mod klimaforandringer, men i så fald skal den kommende præsident stramme op på sine klimamål, siger klimaminister Connie Hedegaard, som er vært ved næste års klimatopmøde i København.
Vil Honey Gedelår nogensinde forstå, at en målsætning ikke er selve målet? At man rent faktisk skal gøre noget, og ikke bare komme med flotte, medievenlige erklæringer? Sidst, jeg så efter, var hun faktisk miljøminister i en regering, der er stået for mere udledning af drivhusgasser, flere penge til verdens førende opvarmningsbenægter, og politisk manipulation af miljøforskning.

Men det er ok! Vi skal bare sætte højere mål!

3 kommentarer:

 1. Jeg kan kun erklaere mig enig. Som en der bor i USA mener jeg er Connie og andre Danskere skal holde deres forbandede kaeft indtil Obama rent faktisk har haft en chance for at komme til bordet... I USA er der alligvel ingen der gidder lytte til en lille bjaeffende hund som Danmark... Danmark er jo heller ikke verdens reneste land hvis man indregner forureningen fra Maersk' skibe med...

  SvarSlet
 2. Danmark er overhovedet slet ikke verdens reneste land, punktum. Som én, der selv bor sådan ude på semilandet (16 km syd for Århus) finder jeg det påfaldende, så lidt natur der egentlig er tilbage, og så trængt det hele er, som om der virkelig kun er de alleryderste totter krat tilbage de få steder, hvor der var for fugtigt til at komme med ploven.

  Vi har virkelig ikke meget at gøre os til at, rent miljømæssigt. Næh - halvér prisen på offentlig transport og læg omkostningerne oven i benzinprisen ...

  SvarSlet
 3. Det eneste, jeg egentlig virkelig bekymrer mig om, er den globale opvarmning. Naturen har alligevel været tæmmet i hundredevis af år nu, det rører mig ikke. Det gør til gengæld VKs grandstanding. Hedegaard gør det jo bare for at profilere sig, ligesom Fogh, Cameron, og før ham Blair. Det er højrefløjens genvej til moderniteten, så de ser lidt friskere ud. Bah.

  SvarSlet