lørdag den 3. maj 2008

IN-COIN

Når jeg læser om hvor dygtig Moktada al-Sadr har været, tænker jeg på Afghanistan: Det eneste, der holder NATO gående, er at talebanerne er verdens største røvhuller. Praise be.

3 kommentarer:

 1. Personligt kommer jeg mere til at tænke på Hamas. Kunne man forestille sig, at Mookie har lært lektien derfra - de har jo visse fælles venner og referencerammer?

  vh El Citizen :-)

  SvarSlet
 2. ... P.S.: Jeg håber godt nok, at det billede fra Ackermans artikel er opstillet/arrangeret.

  Hvis de soldater på nogen måde befinder sig i en situation, hvor de risikerer at blive beskudt, så er deres mangel på professionalisme/respekt for eget og kollegaers liv hårrejsende.

  En enkelt granat og væk! er de alle sammen. En sølle skytte med et LMG og en lidt længere byge og væk! er ret mange.

  Det er lang tid siden, at jeg har beordret nogen til at rykke frem i formationen "spredt uorden i en klump" ... den har det med at slå folk ihjel i en skarp situation.

  Det er endda US Army, er har taget billedet; christ.

  vh El Citizen

  SvarSlet
 3. Hamas, Hizbollah, ved snart ikke om det ikke bare er en naturlig udvikling af at være en stat i staten. Hvis du tager enhver velgørende religiøs organisation i verden og giver den en milits oveni, så er det den samme konstruktion. Den katolske kirke før i tiden, for eksempel. :P

  Billedet, kunne være fra deployment eller før, frisk fra APC. Ved ikke om du kender filmen 84 MoPic om Vietnam? Skrev opgave om Vietnamfilm, læste på vet-fora kritik af hvordan recon-gruppen i filmen skridte frem over rismarker - i en rad, i stedet for på en række. Det vakte stor forargelse. Selvfølgelig er recon grupper (siger man stadig "spejdere" på dansk?) noget mere opmærksomme på sådan noget. Men de gik virkelig op i det, professional pride and all.

  SvarSlet