tirsdag den 9. oktober 2007

Principielt imod

Espersen er endnu en omvandrende skandale af en minister, måske værre end Sander, men lad det nu ligge. Dette, til gengæld:
Lene Espersen erklærer sig nu enig med PET i, at kampen mod terror begrunder et sådant samarbejde. I den sammenhæng er Lene Espersen også parat til at acceptere, at PET bruger oplysninger fremskaffet gennem andre landes brug af tortur, selv om hun principielt er imod enhver form for tortur.
Skattepige, vi samarbejder jo allerede med USA. Var der andre, der lagde mærke til denne passage fra NY Times' memoartikel?:
With virtually no experience in interrogations, the C.I.A. had constructed its program in a few harried months by consulting Egyptian and Saudi intelligence officials and copying Soviet interrogation methods long used in training American servicemen to withstand capture.
Ja, vi samarbejder med folk, der har kopieret Stalins metoder. Det er farligt at have en parentes af et menneske som justitsminister. Brian Mikkelsen kan i det mindste ikke gøre den store skade fra hvor han sidder.

0 kommentarer:

Send en kommentar