torsdag den 10. juli 2008

Service

Denne sag, der af en eller anden grund er stor, drejer sig - hvis jeg forstår det ret - om et smuthul gennem Danmarks stramme indvandringslove, som Udlændingestyrelsen hverken har oplyst politikere eller lægfolk om.

Det, jeg ikke forstår, er at de ikke før har oplyst regeringen om hullet, så det kan lukkes. Jeg forventer da, at Skatteministeriet også gør politikerne opmærksom på huller i skattelovgivningen, i stedet for at vejlede firmaer i hvordan man lovligt slipper udenom at betale skat. Ikke?

4 kommentarer:

 1. Det har de da sikkert også oplyst regeringen om forlængst!

  Forklaringen er jo nok, at hullet ikke KAN lukkes, fordi EU's regler om arbejdskraftens frie bevægelighed gælder.

  Disse regler stemte danskerne som bekendt ja til ved en folkeafstemning, i overensstemmelse med grundloven, så der er ikke noget udemokratisk ved dem. De gælder i forlængelse af grundloven, og står således over en dansk lov vedtaget i folketinget - f.eks. 24 års reglen.

  Endnu et eksempel på, at VOK opfatter det danske demokrati som UOPLYST FLERTALSDIKTATUR.

  SvarSlet
 2. Jamen, det er jo fantastisk. EU bliver næppe mere populært på dette.

  SvarSlet
 3. Hvad vi har brug for er at afskaffe alle de taabelige stramninger, som begyndte under Nyrup og siden er fortsat under Fjogh. Der er ikke en eneste af alle de stramninger, der har gjort noget godt, men til gengaeld har de forhindret en masse dansk-udenlandske par i at leve i Danmark. Bravo ....

  SvarSlet
 4. Der kan vi så være uenige. Men har ikke lyst at skrive mere i dag. Måske et indlæg i morgen...

  SvarSlet