tirsdag den 21. oktober 2008

Jalving min kære


Jalving gjorde det endelig - forsøgte sig med Jonah Goldbergs bog Liberal Fascism, der sammenligner den amerikanske venstrefløj med fascismen. Jeg er taknemmelig; det er nemt at gøre grin med.

Hele konceptet taler selvfølgelig til civilisationskrigerens ego: Når man nu er i gang med at genudkæmpe 2. Verdenskrig, og allerede har gjort islam til den nye nazisme, uanset forskellene mellem al-Qaeda (ultra-wahhabisme), Saddam Hussein (sekulær, pseudosocialistisk diktator) og Khomeinis iranske styre (skindemokrati kastreret af shi'itisk fundamentalisme), for ikke at sige noget om forskellene mellem islamisme og nazisme generelt, så ville det passe som fod i hose, hvis den hjemlige opposition også var del af denne fascisme. Kampen mod topskatten er Slaget Om England, DR er Göbbels propagandakontor, og skolelærere opdrager vores børn til Hitlerjugend. I denne kamp er vi alle Churchill, og hvert år er 1938. Stort set.

Hvis jeg ikke vidste bedre, så ville jeg sige, at folk som Jalving og Goldberg ikke tager civilisationskrigen særligt alvorligt.

1 kommentar:

  1. Ja at fascisme=socialisme og socialdemokratisme og socialliberalisme, det er da en grinagtig påstand.

    Skrev en halvlang kommentar på linket.    VH
    Jacob A(centrum-venstre islamofob:-) www.holocaust-info.dk/weblog

    SvarSlet